Notentaart

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De oven voorverwarmen tot 220°C. Zanddeeg op 4 mm dikte uitrollen. Ring of lage vorm (26 cm doorsnede) bekleden met het deeg. Prikken en blind bakken (papier inleggen en kersenpitten). Laten afkoelen en vulling maken. De bloemsuiker, room en eieren goed mengen, Grand Marnier toevoegen en de gesmolten boter. Daarna de gehakte noten en bruine suiker. Alles goed mengen en in de taart storten. In oven van 200°C gedurende 45 min. bakken. Na het bakken afwerken met bloemsuiker en enkele mooie halve noten.

Notentaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept
Appel notentaart
105 min
Bekijk recept
Intense notentaart
35 min Gebak
Bekijk recept
Crunchy appel-notentaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept
Appel notentaart
105 min
Bekijk recept
Intense notentaart
35 min Gebak
Bekijk recept
Crunchy appel-notentaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept