Omelet met Limburgse bloedworst

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder het vel van de bloedworst. Snij de worst in plakken van 1,5 cm dik. Eieren krachtig opkloppen en kruiden met peper en zout. Laat de boter smelten in een pan en braad de bloedworst aan. Voeg de eieren toe en laat stollen. Serveer met een flinke snee Ardens brood Dit is een recept van Alex Vangronsveld ex burgemeester van Lanaken

Omelet met Limburgse bloedworst is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van aardappels en knapperige zwarte bloedworst
Bekijk recept
Andijviestamppot met bloedworst, spek en appel
30 min-
Bekijk recept
Omelet met bloedworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode Kool Met Krokant Gebakken Gepaneerde Bloedworst
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept