Omeletrolletjes

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de salsasaus door de verse roomkaas met ham. Klop de eieren los met de melk. Roer de Mexicaanse kruiden en peterselie erdoor en voeg zout en peper toe. Smelt 10 gram boter in een koekenpan met een doorsnee van 20 cm. Schenk een kwart van het eiermengsel in de pan en laat dit over de panbodem uitvloeien. Bak de omelet zachtjes tot de bovenkant bijna droog is en laat hem op een koud bord glijden. Bak zo nog 3 omeletten. Bestrijk de omeletten met het roomkaas mengsel. Rol ze vervolgens stevig op. Zet ze afgedekt ongeveer drie uur in de koelkast. Snijd de omeletten in rolletjes van circa 2 cm. breed. Steek in elk rolletje een cocktailprikker. Bekleed een schaal met slablaadjes. Zet de omeletrolletjes erop. Lekker, makkelijk en van tevoren klaar te maken.

Omeletrolletjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Japanse nori-omeletrolletjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige nasi goreng met knoflook
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Omeletrolletjes met nori en zalm
20 min
Bekijk recept
Omeletrolletjes met zalm
20 min-
Bekijk recept

Japanse nori-omeletrolletjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige nasi goreng met knoflook
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Omeletrolletjes met nori en zalm
20 min
Bekijk recept
Omeletrolletjes met zalm
20 min-
Bekijk recept