Oosterse kipschotel

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In plaats van kippenlevers kunt u ook kipvleeswaren gebruiken, reken dan op een totale bereidingstijd van circa 10 minuten. Kook de kippenlevers in ruim water gedurende ongeveer 1 minuut. Spoel ze af onder de koude kraan en laat ze uitlekken. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de gehakte uien. Voeg het in blokjes gesneden spek toe en bak hierin de levers rondom bruin. Vervolgens de kruiden en de suiker erbij doen en circa 5 minuten roerbakken. Volg de gebruiksaanwijzing voor de santen en voeg dit toe aan de wok. Verwarm het gerecht nog even goed door en maak het op smaak met peper. Lekker met gekookte mie en bestrooid met seroendeng.

Oosterse kipschotel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met rijsttimbaaltje en courgettestukjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Coq au vin (Kip in rode-wijnsaus)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hete kipschotel
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel met satésaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept