Vlees met olie inwrijven en 30 minuten op kamertemperatuur laten rusten In hete pan vlees in ± 10 minuten rondom aanbraden Regelmatig omkeren (niet in prikken) Vlees op stuk aluminiumfolie met 1 theelepel zout en 1/4 theelepel peper bestrooien Wijn bij braadvocht schenken, tot 2 eetlepels laten inkoken Ossehaas ermee bestrijken In folie verpakt in koelkast goed koud laten worden Alle ingrediënten voor vulling mengen Ontdooid bladerdeeg uitrollen tot rechte lap, 3 mm dik In midden 1/4 deel van vulling strijken Ossehaas erop leggen, rest van vulling erover verdelen Deeg om vlees rollen, met naad naar onder in braadslede leggen Uit restjes deeg reepjes uitraderen, over bovenkant leggen Dooier loskloppen met room Deeg ermee bestrijken Oven voorverwarmen op 200 graden In midden van oven vlees 40-50 minuten goudbruin braden Voor het aansnijden ± 10 minuten laten rusten Serveren met honing-tijmsaus en Gratin de champignons