- Hak de noten fijn en houd enkele noten achter voor garnering. Verhit de boter in de braadpan en bak de kipfilets in ca. 5 minuten rondom bruin.
- Neem de kip uit de pan. Bak de ui ca. 3 min. samen met de geperste knoflook.
- Voeg toe: kaneel, ketoembar en chilipoeder. bak dit al roerend ca. 1 min. Voeg de gezeefde tomaten en de chocolade toe, met het bouillontablet. Breng het mengsel aan de kook en laat het zonder deksel op de pan ca. 3 minuten inkoken. Af en toe roeren. Rozijnen erdoor roeren.
- Leg de kipfilet weer in de saus en laat deze zonder deksel op een zachte warmtebron in ca. 8 min. gaar worden. Neem de kipfilet uit de pan en leg deze op een voorverwarmde schaal.
- Hak de peterselie en roer deze door de saus, samen met de gehakte noten. Maak de saus af met de room. Serveer de kipfilet met de saus en garneer het gerecht met de noten."}}