Ovenschotel met lams- en varkensvlees en aardappel

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een ovenschotel in met de helft van de boter. Leg op de bodem een laag van de helft van de aardappelschijfjes en leg daarop in lagen het lamsvlees, het varkensvlees en de uien. Strooi op elke laag wat peper en zout. Giet de wijn erover. Schik de rest van de aardappelschijfjes er bovenop en leg de rest van de boter er in klontjes op. Dek de schaal af en zet hem in een voorverwarmde, hete oven (190° C, stand 5) en laat hem 11/2 uur staan. Neem het deksel eraf en laat hem nog 30 minuten in de oven staan, tot de aardappels aan de bovenkant goudbruin

Ovenschotel met lams- en varkensvlees en aardappel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept