Pangasiusfilets in romige tomatensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Warm het water met bouillonblokje 2 min in microgolf. De sjalot in weinig boter glazig stoven. Tomaten, tomatenpuree, laurier en paprikapoeder toevoegen en overgieten met de visbouillon. Op middelmatig vuur ongeveer 10 min koken en regelmatig roeren tot de tomaatblokjes uiteenvallen. Laurierblad verwijderen en fijnmixen. Kruiden met peper, zout en beetje cayenpeper. De visfilets in de lengte halveren en kruiden met peper en zout. Oprollen van kop naar staart met velzijde naar binnen en houten prikker insteken. In microgolfschaal leggen met 2 eetl water, half bouillonblokje en een geutje wijn. Gedurende 6 min, afgedekt, pocheren op ca 700 Watt, halverwege omdraaien. Even laten nagaren en prikker verwijderen. Ondertussen de saus opnieuw aan de kook brengen en de boter erdoor kloppen met de garde. Room toevoegen en ongeveer 5 min inkoken. Regelmatig roeren. De visrolletjes op een bord schikken. Overgieten met saus. Serveren met aardappelpuree of groene pasta Als voorgerecht de hoeveelheid halveren en serveren met stokbrood. Tip: De basis van de tomatensaus kan op voorhand klaargemaakt worden. Diepvriesvis ontdooien of 5 min op ontdooistand, onafgedekt, in microgolf zetten. Groetjes en smakelijk !!! Ingeroosje

Pangasiusfilets in romige tomatensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visstoofpotje met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met groenten
20 min
Bekijk recept
Spaanse pangasiusfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept