Papillot van zalm.

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de zalm en het spek kort aan en leg in het midden van folie met wat tomaat,boontjes,basillicum,look en overgiet alles rijkelijk met de visbouillon. Vouw de folie helemaal dicht,laat een beetje lucht erin en vervolgens 8 min. in een voorverwarmde oven op 180°C. Leg ze op een bord en open ze pas als je aan tafel gaat. Eventueel met pasta.

Papillot van zalm. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept