Parelhoenfilet met ronde worteltjes en rozijnen

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bewaar de parelhoenfilets tot gebruik in de koelkast.
- Kook de worteltjes op de bekende wijze gaar en laat ze uitlekken.
- Verwarm de boter met de olie in de pan en bak hierin de filets rondom bruin.
- Reken 5 minuten per kant en neem ze dan uit de pan.
- Houd ze warm in een stukje aluminiumfolie.
- Voeg de worteltjes met de rozijnen toe aan de bakboter.
- Roer de room erdoor en leg de filets nog even terug.
- Lekker met gekookte of gepofte aardappelen en tutti frutti.

Parelhoenfilet met ronde worteltjes en rozijnen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Parelhoenfilet met ganzenleversaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoenfilet in filodeeg
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde parelhoenfiletrolletjes met peterseliepesto en pancetta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept