Parfait au Cafe

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- 60 gram gemalen koffie met 2,5 dl. kokend water overgieten met 1-2 theelepels oploskoffie vermengen, de mokka laten trekken, daarna filteren.
- 150 gram suiker met 1 dl. water aan de kook brengen, laten inkoken tot siroop.
- 3 eidooiers kloppen, de hete suikersiroop toevoegen, blijven kloppen tot een dikke cr?me is ontstaan, de mokka, een beetje zout toevoegen en er doorheen roeren.
- 5 dl slagroom stijf kloppen, erdoor heen scheppen.
- De massa in een metalen schaal scheppen en in het vriesvak zetten. 24 uur laten vriezen.

Parfait au Cafe is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Café frappé
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Café mocha
15 min-
Bekijk recept
Mangos Con Licor De Cafe
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Cafe Likeur
0-10 min -
Bekijk recept

Stroopwafelparfait
18 min Nagerecht
Bekijk recept
IJskoude pepernotenparfait
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Parfait van kippenlevertjes
30 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeparfait met zomerfruit
270 min- Nagerecht
Bekijk recept