Parfait d'Amaretto

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Klop de eierdooiers, vanillesuiker en griessuiker tot een luchtig beslag (bvb met de keukenrobot). Warm de Amaretto lichtjes op en laat hierin de uitgeknepen gelatineblaadjes oplossen. Voeg dit mengsel bij het eierbeslag. Doe dit op een ijsbodem zodat de creme heel vlug pakt. Spatel er tenslotte de licht opgeklopte room door. Verdeel de parfait in mooie coupes. Plaats ze zo'n 1,5 a 2 u. in de koelkast. Werk de coupes af met enkele bosvruchten en een muntblaadje. Schenk hierbij een glaasje champagne.

Parfait d'Amaretto is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Smeuïge chocolademousse
20 min- Nagerecht
Bekijk recept

Stroopwafelparfait
18 min Nagerecht
Bekijk recept
IJskoude pepernotenparfait
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Parfait van kippenlevertjes
30 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeparfait met zomerfruit
270 min- Nagerecht
Bekijk recept