Parijse wafels

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

de boter met de suiker, vnille en alkali en zout mengen tot een homogene massa, geleidelijk de eieren toevoegen en op het laatst de bloem er onderwerken. laten opstijven, bolletjes deeg maken van 25 tot 30 gr en eventjes laten rusten ( /- 5 minuten). afbakken in een goed warm wafelijzer met kleine ruitjes.

Parijse wafels is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafels met slagroom en kersen
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept