Pannenkoekjes van geraspte aardappels

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil de aardappelen en rasp ze fijn, pel de ui en rasp deze bij de aardappelen.
- Voeg zout, bloem en de eitjes toe.
- Verwarm de boter in een pan en vorm met een soeplepel enkele pannenkoekjes in de pan en strijk ze rond met de lepel.
- Laat mooi goudbruin worden en draai dan om. TIP: - Eventueel kan wat peterselie of bieslook toegevoegd worden.

Pannenkoekjes van geraspte aardappels is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Blauwebessenpannenkoekjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept