Pudding op Straatburgse wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het oudbakken wittebrood weken in lauwe melk. Wanneer het brood goed mals is, het pletten met een vork en 2 hele eieren. Een snuifje zout, 3 el suiker en een weinig kaneel toevoegen. Goed mengen en overbrengen in een beboterde gratineerschotel. Bestrooien met paneermeel en vervolgens met suiker; dan bestrooien met kleine klontjes boter en gedurende 30 min. in een warme oven laten gaar worden. Warm of koud opdienen, in de schotel. Men kan desgewenst vooraf in rum geweekte, gedroogde en in bloem gewentelde rozijnen aan de bereiding toevoegen

Pudding op Straatburgse wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozendroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept