Provençaalse saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De groenten schoonmaken, wassen en versnijden.
- De ui stoven in een weinig vetstof.
- De rest van de groenten toevoegen en even laten stoven.
- De tomatenpuree toevoegen en laten garen op een zacht vuurtje.
- Op smaak brengen met peper, zout en de provençaalse kruiden.
- De saus eventueel een beetje binden.

Provençaalse saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept