Postelein a la creme

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de worteltjes van de postelein, snijd de postelein wat kleiner en was deze heel goed. Doe de postelein met het aanhangende water en een beetje zout in een pan en kook het in 10 minuten gaar. Laat de postelein goed uitlekken. Verhit in een pan de boter en roer de bloem erdoor. Giet beetje voor beetje de melk erdoor. Blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat. Klop de eidooier los met een scheutje koffieroom en roer dit door de saus. Voeg dan wat peper, zout en de postelein toe. Laat de groenten nog even goed warm worden. Lekker met gekookte aardappelen en een balletje gehakt.

Postelein a la creme is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept

Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiegelei met parmaham
Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van appel, koolrabi, postelein, radijzen, komkommer, dille en yoghurt
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van postelein en radijs
15 min Bijgerecht
Bekijk recept