Pot-au-feu

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een braadpan. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het in de boter aan. Maak de ui schoon, snijd hem klein en bak hem mee met het vlees. Snijd de aardappel en wortels in blokjes, was ze en doe ze samen met de bouillon bij het vlees. Maak de prei schoon, snijd hem in ringen, was hem en doe hem bij de rest in de pan. Breng alles aan de kook. Was de kool en de peterselie en voeg die na 10 minuten toe. Kook het gerecht dan nog 20 minuten zachtjes door.

Pot-au-feu is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pot-au-feu van kip met aardappelpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pot-au-feu met lotte
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pot-Au-Feu (Puchero)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
POT AU FEU
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept