Poulet Au Riesling

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kip in stukken snijden, peper en zout erbij en aanbraden in de helft van de boter. Niet te veel laten bruinen! De gehakte sjalotjes erbij en even laten zweten. De gesneden champignons en de riesling toevoegen. Hou een beetje wijn over. Deksel op de pan en een uurtje laten stoven. Haal de kip uit de pan en houdt het vlees warm. De suas stevig laten inkoken tot er niet meer dan een halve cm. in de pan staat. Dan de room erbij en nog wat verder laten inkoken. Als de saus nog te dun is: binden met wat maizena. De saus afmaken met de overgebleven boter, wat peper en zout en net voor het serveren de laatste Riesling toevoegen. De kip terug in de pan met saus en serveren maar!

Poulet Au Riesling is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaanse wittebonensoep met pikante worst
165 min-
Bekijk recept
Briouates De Poulet (Marokkaanse Kippakketjes)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
POULET BASQUAISE
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Poulet Saute
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept