Prinsesjestaart met amandelen:

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Meng de boter met de bloem, voeg een beetje water toe en maak een bol. Rol het deeg uit en bedek een ronde beboterde vorm (26 cm). Strijk een dikke laag abrikozenkonfituur op de bodem.
- In een grote kom mengt u de zachte boter met de suiker. Giet er de eierdooiers over en meng; voeg dan ook de amandelen toe. Klop de eiwitten op en meng ze voorzichtig bij het megnsel. Giet alles over de konfituur.
- Laat deze taart in een oven van 150°C bakken gedurende 30 mn. Wanneer de taart koud is, versiert u ze met enkele amandelschijfjes en wat bloemsuiker.

Prinsesjestaart met amandelen: is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept