Provençaalse eierschotel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat in de olijfolie de ui ? 5 minuten zacht bakken.
- Voeg de courgette, champignons, tomaten, knoflook, tijm, zout en peper toe en laat dit +/- 20 minuten zachtjes smoren.
- Laat zoveel mogelijk vocht verdampen.
- Doe het mengsel over in een ovenschaal.
- Maak er 4 kuiltjes in en breek in ieder kuiltje een ei.
- Laat de eieren in de oven op 200 C. in +/- 8 minuten stollen.
- Bestrooi met fijngesneden basilicum.
- Serveer met stokbrood of grof boerenbrood.

Provençaalse eierschotel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Israëlische eierschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenten-eierschotel
0-10 min -
Bekijk recept
Provencaalse Eierschotel
0-10 min -
Bekijk recept
Geurige Eierschotel
20-30 min -
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept