Porseleinen eitjes

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eitjes gedurende 6 minuten. Laat ze afkoelen en rol ze daarna met de hand over het aanrecht zodat er allemaal kleine barstjes in komen. Kook ze opnieuw met de steranijs en de sojasaus aangevuld met water ongeveer nog 14 minuten. Laat ze opnieuw afkoelen, haal de barst eraf en leg ze op een schaaltje en dien op.

Porseleinen eitjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla wraps met Noorse maatjes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Koude sabayon met Marsala op frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zalmtartaar op z’n Italiaans
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
California roll
Voorgerecht
Bekijk recept
Maki's
Voorgerecht
Bekijk recept