Port-Knoflooksaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Smelt 1 el boter, voeg de knoflook toe en bak tot lichtbruin, ca. 2 minuten. Voeg de port toe en kook dit 5 minuten. Voeg de fond toe en kook dit in tot er 2 dl overblijft. Meng de bloem met de boter en kneed dit goed. Roer dat door de saus tot die wat dikker wordt.
- Op smaak brengen met peper en zout.

Port-Knoflooksaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept