porto

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

alles samen in grote afsluitbare kruik en alle dagen roeren totdat alles goed vermengd is en dan 3 maanden laten 'trekken'. Na iets meer dan 3 maand proeven en 'le porto nouveau est arrivé'. Hoe langer de porto kan trekken hoe beter. TIP: de bolsters ongeveer 2 weken laten invriezen waardoor ze 'langzamer' kunnen ontdooien in de kruik en hun smaak beter afgeven.

porto is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Porto tonic
Snack
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnfilet met vijgensaus en vergeten groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Porto tonic
Snack
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnfilet met vijgensaus en vergeten groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept