Pompoensoep 4

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: - In een koekenpan de boter laten smelten en daarin de fijngesnipperde uien op een laag vuur glazig laten worden.
- Het vruchtvlees van de pompoen in reepjes snijden en in de koekenpan doen, samen met een beetje zout en peper. Een paar minuten lang goed door elkaar roeren. Giet zoveel kokende bouillon over de pompoenreepjes dat de pan voor de helft vol is en laat de soep ongeveer een half uurtje koken op een laag vuur.
- Soep van het vuur halen en zeven zodra ze afgekoeld is. Doe de soep terug in de pan en breng haar opnieuw aan de kook.
- Als de soep te dik is, mag wat bouillon toegevoegd worden.
- Haal de soep van het vuur en voeg de eierdooiers toe die vermengd zijn met de melk.
- Geroosterde amandelen erover strooien en serveren in diepe kommen

Pompoensoep 4 is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept