Pompoensoep met pistachenoten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui pellen en fijnsnipperen. Uit pompoen pitjes verwijderen en dik schillen. In blokjes snijden. Pistache pellen en fijnhakken. In pan olie verhitten. Ui fruiten. Knoflook pellen er erboven uitpersen. Voeg de pompoen en de halft van de pistachenoten toe en bak deze +/- 3 minuten mee. Voeg nu 3/4 liter water, bouillontablet, pimentpoeder, tijm, rozemarijn en de ketjap toe. Kook het geheel 30 minuten. Draaizeef (passe vite) op andere pan zetten. Soep erdoor gieten en pompoen door zeef wrijven. Laten afkoelen. Al roerende soep in +/- 3 minuten verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Soep over 4 borden verdelen en de rest van de pistachenoten erover strooien. Tip: Voor dit recept moet je de gepelde pistache wel eerst even bakken in de pan met een paar druppeltjes olie, voordat je de noten in het recept gebruikt.
Voorbereiding
: +/- 50 minuten
Voorbereiding
: +/- 10 minuten _________________

Pompoensoep met pistachenoten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept