Quinoa puttanesca met kippenlapjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een stoofpan. Bak daarin de lapjes 2 min. aan elke zijde. Zet opzij. Doe de ansjovisjes in de stoofpan en laat ze 2 min. smelten. Doe de look en de kappertjes erbij. Doe er de tomaten met hun sap, de olijven en de pilipili-vlokken bij. Laat 10 min. sudderen. Voeg zout en peper toe. Maak de quinoa klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de puttanesca-saus bij de quinoa. Doe 3 eetlepels bladpeterselie bij de saus. Verdeel de quinoa en de puttanesca-saus over de borden. Voeg de lapjes toe en bestrooi met de rest van de bladpeterselie. Lekker bij een gemengde salade met notenolie.

Quinoa puttanesca met kippenlapjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Taboulé met gegrilde kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilets gevuld met geitenkaas en honing
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip fajitas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlapjes met notensla en gedroogde tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Quinoasalade
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept