Kaneelfingers

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd voor 2 personen 2 sneetjes wit brood of rozijnenbrood elk in 3 lange repen. Klop in een diep bord 1 ei los met 1 eetlepel suiker, 1/2 eetlepel kaneel en 125 ml melk. Wentel de repen brood erdoor en laat ze in het mengsel liggen tot al het vocht is opgezogen. Verhit 15 g boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kaneelfingers in 2-3 minuten knapperig bruin, keer ze halverwege.
Voorbereiding
stijd: ca. 15 minuten Tip: Doe het eens anders en bestrijk de repen brood met zachte boter vermengd met kaneel en citroenrasp en bak ze in een hete grillpan mooi bruin.

Kaneelfingers is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kaneelfingers
10-20 min -
Bekijk recept
Kaneelvingers
10-20 min -
Bekijk recept

Kaneelfingers
10-20 min -
Bekijk recept
Kaneelvingers
10-20 min -
Bekijk recept