Kantonese Kip

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snij de kip in blokjes, snipper de ui, was de champignons en snij ze in plakjes.
- Meng de suiker door de sojasaus en doe er zout en peper bij. Haal de kipfilet door dit mengsel en bak ze in de wok in olie op een hoog vuur al omscheppend bruin. Haal ze uit de pan. Doe de rest van de olie in de wok en laat de ui en de champignons even zachtjes bakken.
- Blus af met de bouillon en bind het met de maizena. Doe er nog een scheutje sojasaus doorheen. Doe de kip er in, roer alles goed door en laat dan alles door en door heet worden.
- Dien op met bami of rijst en kroepoek

Kantonese Kip is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kantonese kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde forel uit het oosten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kantonese kip met bimi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kantonese Zoet-zure Saus
10-20 min -
Bekijk recept