Mechelse asperges met Noordzeetong en Zeebrugse ga

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil de asperges, kook ze beetgaar en bak ze nadien en kruid ze met peper en zout en nootmuskaat - Rol de tongfilets op en bak ze in olijfolie, kruiden met peper en zout - Paneer de eidooiers heel voorzichtig met bloem, eiwit en broodkruim en frituur ze gedurende 15 seconden, kruid met zout.
- Mix de peterselie met de fijngesnipperde look, olijfolie, peper en zout.
- Schik de aspzeges op het bord, leg daarop de tongfilets en strooi er een handvol garnalen over, nappeer met kruidenolie en werk af met een gefrituurd eitje en de shiso NOTA: - Shiso is een sterk smakend oosters kruid, dat je sinds kort in grootwarenhuizen kunt vinden.

Mechelse asperges met Noordzeetong en Zeebrugse ga is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Paddenstoelenrisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met kalfssaucijs
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept

Mousseline met carpaccio van asperges
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mechelse koekoek met sinaasappel en sjalot
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van Mechelse koekoek
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde koekoek met een saus van brie
Hoofdgerecht
Bekijk recept