Mechelse Koekoek met gebakken krielaardappeltjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de Mechelse Koekoek zowel van binnen als van buiten in met peper en zout of kipkruiden. Leg een klontje boter binnen in de kip. Leg de kip daarna in de braadslede of in een braadpan. Braad haar gedurende anderhalf uur gaar in de bruin geworden boter in. Besprenkel de kip regelmatig met de gesmolten boter.
Voorbereiding
van de krielaardappeltjes Smelt een klontje boter in een braadpan. Bak de krielaardappeltjes gedurende ongeveer 8 minuten lichtjes bruin aan Serveer de Mechelse koekoek met appelmoes of met sla.

Mechelse Koekoek met gebakken krielaardappeltjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mousseline met carpaccio van asperges
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mechelse koekoek met sinaasappel en sjalot
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van Mechelse koekoek
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde koekoek met een saus van brie
Hoofdgerecht
Bekijk recept