Ragu Bolognaise

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm je olijfolie in een grote kookpot, voeg kleingesneden ui en look toe, samen met de wortels. Roer af & toe tot ze zacht zijn.
- Voeg je vlees toe, laat dit bakken tot het niet meer rose is.
- Melk toevoegen, volledig laten uitkoken tot alle melk verdampt is.
- Witte wijn toevoegen, opnieuw laten uitkoken.
- Voeg dan de (gesneden) tomaten toe, alsook het kruidentuiltje, de tomatenpuree, zout en peper en water.
- Laat nog koken gedurende 2u. Wordt het te droog, voeg dan wat water toe. Ziezo, nu je pasta koken, erbij doen, goed mengen, Parmezaan overstrooien en klaar!

Ragu Bolognaise is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Snel gemaakte spaghetti bolognaise met basilicum
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne bolognaise met basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta bolognaise uit de oven
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bolognaise zonder vlees
0 min
Bekijk recept

Saus voor spaghetti al ragù
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragu met konijnen-gehaktballetjes
Bekijk recept
Ragu met konijnen-gehaktballetjes
Bekijk recept
Ragu
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept