Ratatouille met gehaktballetjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Römertopf even onder stromend water houden. Gehakt aanmaken met ei, kruiden en paneermeel. Vorm hiervan balletjes. Verwijder van de paprika's zaad en zaadlijsten en snijd ze in repen. Olijven ontpitten en halveren. Groenten met elkaar vermengen en in de uitgelekte Römertopf leggen. Meng de uitgeperste knoflook, peper, zout en basilicum door de olie, verdeel dit mengsel over de groenten. Het laatst de gehaktballetjes er boven op. Deksel opleggen en in de koude oven schuiven. Instellen op 220°C (gasstand 5). Na 50 minuten deksel afnemen en -zonder deksel- nog 10 minuten terug in de oven voor een bruin korstje. Heerlijk met warm stokbrood.

Ratatouille met gehaktballetjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met ratatouille
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme rijstsalade met spekreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept