Reeragout op luikse wijze

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de uien en het wit van de prei in schijfjes. Laat de boter heet worden in een kookpan en laat de stukken ragout daarin kleuren, bestrooi met peper en zout, haal de stukken vlees uit de pan en deglaceer met de wijn, binden met de luikse siroop. leg het vlees weer in de pan, voeg er de groenten, een paar jeneverbessen,tijm en laurier bij, voeg de rest van de wijn bij en breng op smaak, laat 1 uur en 30 min. op een zacht vuurtje sudderen. Dien op met een smeuige aardappelpuree

Reeragout op luikse wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Reeragout in portosaus
105 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reeragout met appelen, veenbessen en knolselderpuree
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reeragout
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Reeragout
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept