Remouladesaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De eieren tien min.koken, laten schrikken in ijskoud water en laten afkoelen. De eieren pellen, halveren en de eierdooiers in een kom doen. De 2 rauwe eierdooiers en de moster toevoegen en goed roeren met een vork. De olie eerst druppelsgewijs en daarna in een dun straaltje bij het mengsel gieten. voortdurend roeren met een handmixer tot een romige saus ontstaat. Op smaak brengen met zout, peper en de wijnazijn. De room door de saus roeren. De kruiden wassen, droogdeppen en fijnhakken. De kappertjes, de ui en de augurken in kleine stukjes snijden. De ansjovisfilets afspoelen en fijnsnijden. Alles door de remoulade roeren en nog een keer op smaak brengen. Het fijngesneden eiwit over de saus strooien.

Remouladesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met remouladesaus
30 min-
Bekijk recept
Gegrilde noordzeetong met remouladesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met ovenfriet
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met remouladesaus
30 min-
Bekijk recept
Gegrilde noordzeetong met remouladesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met ovenfriet
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept