Rijstcrème met amandelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de goedgekookte rijst door een zeef. Stamp de amandelen zeer fijn in de melk. Klop de eierdooiers los en meng alles goed door elkaar; Voeg wat zout toe en passeer het mengsel door de groentemolen of blender. Boter een ovenvorm in en giet het mengsel er voorzichtig in; Pocheer au bain marie, totdat het mengsel gestold is. Dit vergt ongeveer 30 à 45 minuten. Laat het vormpje buiten de bain marie even afkoelen alvorens om te keren op een schotel. Serveer met een engelse saus of sabayon en geroosterde amandelschilfers.

Rijstcrème met amandelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Rijstcreme
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstcrème met kersencompote
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstcrème met sinaasappel en kaneel
35 min Nagerecht
Bekijk recept