Rijsttaart

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de ingrediënten voor het deeg en kneed het geheel. Breng het deeg in een taartvorm. Spoel de rijst en kook hem in de melk,samen met het in de lengte doorgesneden vanillestokje en de zoetstof,tot de rijst gaar is en het geheel een smeuïge brij is geworden. Verwijder het vanillestokje. Meng de eierdooiers met de melk en het maïszetmeel en roer het door de rijst. Stort in de taartvorm en bak ongeveer 45 min. in een voorverwarmde oven op 180°C.

Rijsttaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept