Risotto met asperges en gegrilde scampi's

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

kleur de gesnipperde uitjes in 2 el boter, strooi er de tijm en peper en zout over.Voeg de rijst toe en laat die 2 minuutjes meebakken, terwijl je onophoudelijk roert. Blus met de witte wijn. Overgiet met 1 liter warme bouillon. Roer af en toe om aanbakken te voorkomen. Voeg na volledige verdamping van de eerste bouillon de andere bouillon beetje bij beetje toe tot het gerecht is ingedikt en de rijst gaar is. Voeg 4 el boter, de parmezaan en de truffelolie toe. Meng alles goed. Snij de rauwe asperges in grove stukken en bak ze lichtjes bruin in 2 el boter. Meng ze met de risotto. Doe de scampi"s op een spies en besprenkel ze lichtjes met olie, grill of bak ze in een antikleefpan, werk af met peper en zout.

Risotto met asperges en gegrilde scampi's is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept