Risotto met tomaten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Was de tomaten en snij ze in stukken - Pel de ui en de look en snipper ze fijn.
- Snij de selderstengel in stukjes - Doe de tomaat samen met de look, ui, helft van de basilicumblaadjes en selder in een pan met dikke bodem, giet er scheut olijfolie bij en plaats op het vuur, laat op een zacht vuurtje gaar pruttelen, en laat indikken tot een vloeibare creme onder voortdurend roeren.
- Bereid intussen de risottorijst zoals aangegeven op de verpakking.
- Duw de tomatensaus door een zeef en breng op smaak met peper en zout.
- Meng de tomatensaus onder de risotto, bestrooi met de est van de gesnipperde basilicum en werk af met parmazaanse kaas.

Risotto met tomaten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept