Rodekool met noten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de kool in tweeën, haal er de bladeren van en was ze onder stromend water. Dep ze droog en snij ze in dunne reepjes. Doe de reepjes in een kom, bestrooi ze ruim met zeezout en laat ze minstens 2 uur marineren. Doe de koolreepjes in een vergiet en laat ze goed uitlekken. Leg ze in een slakom. Maak een vinaigrette met de olijfolie en de sherryazijn. Breng op smaak met peper, maar gebruik geen zout. Hak de walnoten in grote stukken. Giet de vinaigrette en de walnoten over de koolsalade en meng goed. Dien koel op.

Rodekool met noten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept