Roereieren met tomatenboter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Borstel de champignons schoon en snijd ze fijn. Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Vermeng de helft van de boter met de tomatenpuree en bestrijk het geroosterde brood ermee. Roer de eieren met de melk, de champignons, het bieslook en peper en zout naar smaak door elkaar. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak het ontbijtspek knapperig uit. Neem de plakjes uit de pan en houd ze warm. Schenk het eimengsel bij het spekvet in de warme koekenpan en laat het mengsel al omscheppend stollen. Verdeel plakjes tomaat over de toast en schep het roereimengsel erop. Garneer met de krokant gebakken spekplakjes.

Roereieren met tomatenboter is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pain de Boulogne met Saint Albray en zongedroogde tomaatjes
15 min
Bekijk recept
Gegrilde Tonijn Met Tomatenboter
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crostini Met Tomatenboter
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenboter
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Roereieren met gorgonzola en krokante ham
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Toastbrood roerei met bieslook en krokant gebakken bacon
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakjes met getruffeerde roereieren
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met roerei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept