Roergebakken kalfsvlees met gekneusde peperkorrels

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd het vlees in dunne reepjes.
- Doe de peperkorrels in een plastic zakje en kneus ze door er met een deegroller of fles overheen te rollen.
- Hak de gemberbolletjes in stukjes.
- Snijd de kool in reepjes van 1 1/2 cm breedte.
- Snijd de paprika in reepjes.
- Was de taugé.
- Verhit de olie in een wok of diepe braadpan en roerbak hierin, als de olie goed heet is, de reepjes vlees met de gekneusde peperkorrels 3 minuten op hoog vuur.
- Voeg de paprika en kool toe en roerbak deze 3 minuten eveneens op hoog vuur.
- Schep de gember, taugé en maiskolfjes erdoor.
- Roer van het aardappelzetmeel, de sojasaus en gembersiroop snel een glad papje en roer dit door het gerecht. Laat het gerecht nog 2 minuten zachtjes pruttelen.
- Lekker met gekookte witte rijst.

Roergebakken kalfsvlees met gekneusde peperkorrels is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met peren, balsamicoazijn en groene peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept