Rolfondant

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de glucose, het vet, de olie en de gelatine in een pan Voeg de helft van de poedersuiker toe en mix goed Haal de massa uit de pan en voeg al knedend / rollend de rest van de poedersuiker toe Laat het geheel een paar uur uitharden in de koelkast Het resultaat is een prachtige glanzende rolfondant die niet barst, flexibel is en niet plakkerig is Voor gebruik kun je de fondant op kleur brengen mbv kleurpasta Goed verpakt kan het ook ingevroren worden Voordat je fondant gaat uitrollen altijd opnieuw doorkneden

Rolfondant is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Marsepein worteltjes
- 10 min-
Bekijk recept
Feestelijke kersttaart
60 min -
Bekijk recept
Bruidstaart
2u30 min Nagerecht
Bekijk recept

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Marsepein worteltjes
- 10 min-
Bekijk recept
Feestelijke kersttaart
60 min -
Bekijk recept
Bruidstaart
2u30 min Nagerecht
Bekijk recept