Runderstoofpot uit de oven

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 150°C. Snijd het vlees in stukjes van 3x3 cm. Pel de uien en snijd ze in vieren. Pel en snipper de knoflook. Verhit de olie in een ruime ovenvaste braadpan en bak het vlees al omscheppend in circa 5 minuten op een hoog vuur bruin. Neem het vlees uit de pan en fruit de ui 2 minuten al omscheppend. Voeg de knoflook, het vlees en de bloem toe en schep alles om. Temper het vuur en schenk langs de rand van de pan het bier bij het vlees en breng alles aan de kook. Voeg de tijm, de laurierbladen en peper en zout naar smaak toe. Zet de deksel op de pan en laat het vlees in de voorverwarmde oven in circa 1½ uur gaar stoven. Breng het vlees eventueel op smaak met peper en zout. Serveer met in schuine sneetjes gesneden en met knoflook gebakken stokbrood.

Runderstoofpot uit de oven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Runderstoofpot met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpot met bier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpot met paprika en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filippijnse runderstoofpot
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept