Rundstoofvlees op Bourgondische wijze

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het in kleine stukjes gesneden vlees bruin bakken en kruiden. Het vlees bestrooien met bloem en wat laten bakken. Daarna overgieten met de wijn en de bruine fond. De tomatenpuree toevoegen met het kruidentuiltje. Al roerend aan de kook brengen en afdekken. Zachtjes laten stoven gedurende ca 2 uur. De uitjes glaceren met boter en een weinig suiker. De lardons lichtjes bakken en uitnemen. De champignons bakken in het spekvet. Het stoofvlees in een warme serveerkom scheppen. De uitjes, het spek en de champignons toevoegen. Overgieten met de saus en zeer warm opdienen.

Rundstoofvlees op Bourgondische wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Stoofvlees met Grimbergen en speculaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees op Provençaalse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma met amandelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpotje met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept