Russische boterhammen

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de vetstof tot room,voeg er de suiker,de bloem en het stijfgeklopt eiwit bij. Als bakblik gebruikte ik een deksel van een koekjes doos. Vet het blik in en vul het met een dunn laag deeg Laat bakken in een matige oven Snijd het gebak terwijl het nog warm is,in rechthoekige en gelijke delen Laat afkoelen Bestrijk een koekje met boterroom en leg een tweede er boven op zoals een boterham Recept voor boterroom: 50 g vetstof (boter dus) 50 g bloemsuiker extract naar keuze (koffie of rum of kirsch of.....) roer de vetstof tot room met een houten lepel voeg er stilaan de fijne bloemsuiker bij en roer alles er onder, totdat de massa stijf en wit is voeg er extract naar keuze aan toe

Russische boterhammen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Gevulde kalkoen met paddenstoelen & pancetta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsla en witlof op Russische wijze
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
20 min Nagerecht
Bekijk recept