Russische eieren

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren 10 min en koel ze daarna direct af. Snijd de aardappelen en de wortelen in kleine blokjes. Schil de appel en boor er het klokhuis uit. Verdeel hem ook in kleine blokjes. Meng de blokjes aardappel, wortel en appel met de erwtjes, augurk, ui, garnalen en ham door elkaar. Maak de salade aan met 2 Ã 3 el mayonaise en breng de smeuige massa op smaak met peper, zout en worcestersaus. Schep de salade op de serveerschotel en strijk deze aan alle zijden glad en in de gewenste vorm. Pel de eieren en halveer die. Leg ze op de salade. Garneer de schotel met rolletjes vleeswaar, asperges, plakjes augurk en tomaat. Roer de mayonaise aan met wat water zodat deze dik vloeibaar wordt. Schep de mayonaise gelijkmatig over de halve eieren zodat die met een dunne laag saus worden bedekt. Voeg er de ansjovisfilets of reepjes paprika aan toe.

Russische eieren is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsla en witlof op Russische wijze
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
20 min Nagerecht
Bekijk recept