Roze aardappelpuree

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoom de ongeschilde aardappelen gaar. Haal de schil eraf als ze nog warm zijn. Doe ze in een pot en voeg melk en boter toe. Pureer het geheel en zet de pot op een zacht vuurtje. Blijf roeren tot de puree goed gemengd en stevig is. Haal de pot van het vuur en voeg al roerend ketchup en zout (naar smaak) toe. Verrassend bij een stukje rood vlees of een groentenschotel.

Roze aardappelpuree is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept