Roodbaarsfilet met geroosterde tomaat en garnalen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Intussen boven kom bieslook fijn knippen. Tomaten wassen en halveren. Tomaten op bakplaat zetten en royaal besprenkelen met olie. Visfilets bestrooien met zout en peper. Vervolgens door bloem wentelen en overtollige bloem afkloppen. in koekenpan boter verhitten en filets in 8 minuten goudbruin en gaar bakken, halverwege voorzichtig keren. Intussen tomaten onder hete grill 8 minuten roosteren tot vel gaat loslaten en tomaten licht gaan kleuren. Tomaten direct bestrooien met zout, peper en bieslook. Intussen in pan garnalen met citroensap besprenkelen en licht bestrooien met zout en peper. Vervolgens verwarmen, maar niet koken. Filets met garnalen over vier borden verdelen en geroosterde tomaten erbij leggen. Dit is een recept van Nynke van der Kooi

Roodbaarsfilet met geroosterde tomaat en garnalen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept