Roodbaarsfilet met groene lintmacaroni

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de vis met koud water afspoelen en goed droogdeppen. de vis met citroensap besprenkelen, zouten en ca 10 minuten laten staan.
  • 2 de lintmacaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking koken, even met koud water afspoelen, dan in een vergiet laten uitlekken.
  • 3 de tomaten wassen en in plakjes snijden.
  • 4 de ui wassen, schoonmaken en fijnsnijden. samen met een el boter in een schaal doen. de schaal afdekken en 1 minuut bij 600 watt verhitten. de bloem over de ui strooien, goed roeren.
  • 5 de wijn en de slagroom toevoegen, goed roeren, dan ca 4 minuten bij 600 watt verhitten. in die tijd twee keer roeren. met zout, peper en suiker kruiden.
  • 6 de lintmacaroni in een schaal (25-30cm diam.) doen. de helft van de saus erover scheppen. de plakjes tomaat erover verdelen.
  • 7 dan de vis erop leggen, de rest van de saus erover scheppen en hierover wat klontjes boter verdelen.de schaal afgedekt 8 tot 10 minuten bij 600 watt verhitten.
  • 8 het gerecht met basilicum garneren Smakelijk!!! Tip: het hoeft geen roodbaarsfilet te zijn, u kunt net zo goed scholfilet of moten zalm gebruiken! dit is een recept van C@therine

Roodbaarsfilet met groene lintmacaroni is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kipfilet met champignon-pestosaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lintmacaroni Champignons
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lintmacaroni Met Basilicumsaus
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Groene Lintmacaroni Met Gerookte Zalm
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept