1 de vis met koud water afspoelen en goed droogdeppen. de vis met citroensap besprenkelen, zouten en ca 10 minuten laten staan.
2 de lintmacaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking koken, even met koud water afspoelen, dan in een vergiet laten uitlekken.
3 de tomaten wassen en in plakjes snijden.
4 de ui wassen, schoonmaken en fijnsnijden. samen met een el boter in een schaal doen. de schaal afdekken en 1 minuut bij 600 watt verhitten. de bloem over de ui strooien, goed roeren.
5 de wijn en de slagroom toevoegen, goed roeren, dan ca 4 minuten bij 600 watt verhitten. in die tijd twee keer roeren. met zout, peper en suiker kruiden.
6 de lintmacaroni in een schaal (25-30cm diam.) doen. de helft van de saus erover scheppen. de plakjes tomaat erover verdelen.
7 dan de vis erop leggen, de rest van de saus erover scheppen en hierover wat klontjes boter verdelen.de schaal afgedekt 8 tot 10 minuten bij 600 watt verhitten.
8 het gerecht met basilicum garneren Smakelijk!!! Tip: het hoeft geen roodbaarsfilet te zijn, u kunt net zo goed scholfilet of moten zalm gebruiken! dit is een recept van C@therine
Roodbaarsfilet met groene lintmacaroni is een recept van Jerryke's Cuisine